Tellix Partner

Siden oppstarten i 1998 er Tellix blitt en ledende aktør i bransjen, med bred kompetanse og lang erfaring innen betalingsløsninger og POS-systemer.

Tellix har vært leverandør av betalingsterminaler,touchkasser og programvare siden 2006. Underveis har vi utviklet flere forskjellige programvarer, noe som har gitt oss et godt grunnlag for å forstå kunders behov på tvers av bransjer.

Med lanseringen av nyutviklet POS-system i 2017, har vi markedets nyeste programvare tilpasset den nye kasseloven som tredte i kraft 1. Januar 2017. Fokuset er å sørge for at kundene bruker tiden effektivt på salgsfremmende tiltak og god kundepleie. Ved å velge Tellix sine løsninger er du sikker på at bedriften har tilgang på, og bruker riktige type betalingssystemer, og verktøy, tilpasset bedriftens behov.

Uansett størrelse, tilbyr vi løsninger som skeddersys din bedrift. Våre forskjellige pakkeløsninger er tilpasset behovene til mange forskjellige bransjer. Ytterligere tilpasningsmuligheter og skreddersydde løsninger er selvfølgelig mulig i alle pakkene.

Som en av få aktører har Tellix egen supportavdeling for både betalingsterminaler og kassesystemer. Med hovedkontor i Oslo, leverer vi kassesystemer over hele Norge. Tellix er et selskap i vekst og teller i dag ca. 20 ansatte.